Hidroizolatii


Soluții profesionale pentru izolarea construcțiilor rezidențiale și industrială

Sistemele de izolație hidro folosite de noi sunt alcătuite în mod obișnuit din aplicări de spumă poliuretanică rigidă cu celulă închisă și poliuree.

Spuma poliuretanică cu un conținut de celulă închisă mai mare de 96% asigură hidroizolație la grosimi mai mari de 4,5cm la aplicări pe suprafețe orizontale, doar prin sprey-ere de sus în jos. Aceasta nu rezistă în timp la razele ultra violete. Expusă la soare devine casantă, începe să se sfărămițeze și se transformă în timp într-o pulbere asemănătoare cu cenușa de la țigară.
Poliureea, o membrană subțire și foarte rezistență, asigură hidroizolație imbatabilă și deservește ca strat de protecție fizică și împotriva razelor U.V. pentru spuma poliuretanică.

Hai să discutăm!

Completeaza formular si un expert din echipa Springer Term te va suna.

Leave this field blank

Hidroizolatii

Sistemul se aplică doar pe suprafețe uscate, prin pulverizare, la temperaturi de peste 5 grade celsius și cu o viteză a vântului calmă, ușor perceptibilă sau foarte ușoară.

Este foarte important ca aplicarea spumei poliuretanice și a stratului protector de poliuree să se facă în aceiași zi. Spuma poliuretanică se poate acoperi cu un strat fin de praf sau umezii, ceea ce face din aplicarea de poliuree o loterie în privința continuității ca strat și a durabilității în timp.

Acest sistem de 5cm de spumă poliuretanică acoperită de poliuree asigură o termoizolație echivalentă termic și practic cu 14-16cm de polistiren și o dublă hidroizolație. Durata de viață estimată de producător este de peste 30 de ani. Spuma poliuretanică are o durată de viață nelimitată atât timp cât este protejată de acțiuni mecanice intense și soare. Poliureea, o membrană foarte rezistentă și cu un indice  de alungire de peste 200%, are o durată de viață mai mică fiind expusă la trafic, intemperii și caldură excesivă. Când poliureea se deteriorează aceasta se reaplică cu primer peste stratul de spumă poliuretanică.

hidroizolatii

Hidroizolatii cu spumă poliuretanică

Dacă ești proprietarul unei case, știi deja că hidroizolația, atât pentru subsoluri, fundații, cât și pentru acoperiș este extrem de importantă. Apa infiltrată în structura de rezistență a oricărei clădiri poate fi extrem de problematică în timp. Astfel, orice clădire, din segmentul rezidențial ori comercial, are nevoie de o astfel de izolare hidro.

Cea mai rapidă metodă și una extrem de eficientă este hidroizolarea cu spumă poliuretanică rigidă, cu celulă închisă și poliuree.

Procedul este similar cu cel al izolației termice, însă materialele și stratul final diferă.

Spuma poliuretanică folosită la astfel de izolații are un conținut de celulă închisă mai mare de 96%, asigurând astfel izolația optimă la un strat de 4,5 cm. Un singur strat de spum poliuretanică însă nu este suficient, deoarece spuma nu rezistă în timp razelor ultraviolete ale soarelui și se degradează. Pentru a fi protejată, aplicăm un strat final de poliuree – o membrană subțire care ajută atât hidroizolația cât și protejarea spumei poliuretanice fizic, dar și de razele UV.

Cele două straturi se aplică în aceeași zi, prin pulverizare și numai la temperaturi de peste 5 grade Celsius, cu vânt ușor.

Izolația în acest mod este extrem de eficientă cu un strat de doar 5 cm grosime, echivalentă cu o dublă hidroizolație, oferind în același timp și izolație termică suprafeței echivalentă cu cea cu polistiren expandat de 14-16 centimetri.

Spuma poliuretanică este foarte rezistentă în timp, atât timp cât nu este afectată de razele ultraviolete ale soarelui. Membrana protectoare de poliuree are o durată de viață mai mică, din cauza expunerii la intemperii și trafic, însă aceasta poate fi reaplicată fără probleme.

Apelează la un profesionist pentru izolațiile de care ai nevoie

Ca orice lucrare majoră, și izolația cu spua poliuretanica este mult mai eficientă atunci când este făcută de un profesionist, cu echipamente și utilaje corespunzătoare. Springterm îți pune la dispoziție toată experiența din ani de zile de lucru în domeniu, atât a echipei, cât și a distribuitorilor cu care lucrăm.Suntem aici pentru orice nelămurire ori curiozitate ai și ne poți contacta și pe pagina noastră de Facebook pentru Hidroizolatii

Contact


B-Dul Iuliu Maniu 154-156 Bl:36 Sc:2 Ap:41 Parter Bucuresti
Leave this field blank

Intra in contact pentru a stabilii prima intalnire.

Client: SPRINGER DEVELOPMENT S.R.L.
Reg. com.: J40/5162/2018
CIF: RO39190610