SpringerTerm

Izolatie Fonica cu spuma poliuretanica

springer term3

Dacă ați ajuns pe această pagină înseamnă că vă doriți o izolație fonică. Izolația SpringerTerm vă pune la dispoziție aplicări cu rol fono izolant cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă special creată pentru reducerea zgomotului.

Pentru a începe o relatare despre izolarea fonică trebuie să luăm la cunoștință câteva aspecte importante. Scopul unei izolații fonice este de a reduce zgomotul, zgomot pe care-l putem defini ca sumă de sunete supărătoare, deranjante și absolut nedorite de anumite urechi.

Sunetul înseamnă energie. Această energie este produsă, se propagă prin aer, prin structura materialelor, sunt absorbite sunt reflectate pentru ca apoi să ajungă la receptor. Așadar, pentru a ne proteja de zgomot avem următoarele opțiuni:

Izolația Springer Term se poate aplica la nivelul peretelui materiale cu un coeficient mare de absorbție a sunetului pe bază de spumă poliuretanică. Coeficientul de reducere fonică al unui material este dat de procentul de zgomot ce este absorbit, spuma poliuretanică cu celulă deschisă pentru antifonari fiind un material performant cu un cost redus.

Testele de laborator arată că spuma poliuretanică cu celulă deschisă folosită de noi are un coeficient de reducere fonică de 0.44 în medie. Spunem în medie deoarece absorbția sunetului diferă în funcție de frecvența undelor sonore care ajung pe material. În imaginea alăturată sunt afișate valorile de absorbție a sunetului în funcție de frecvența acestuia rezultate în urma testării pe un specimen cu o grosime de 7,6cm.

Izolația Springer Term cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă pentru izolări fonice se aplică prin pulverizare, cu utilaje speciale profesionale, direct pe suprafața suportului. Grosimea minimă ce poate fi aplicată este de 5cm. Aplicările cel mai des întâlnite sunt:

Atenție: zgomotul ce se transmite prin vibrații la nivelul structurii de rezistență nu este atenuat de izolația fonică.

obtine o oferta personalizata

Ne deplasăm la domiciliul clientului fără costuri suplimentare de transport!

Produse

springer term 7

Spuma cu Celula Deschisa

De la 36,00 pana la 50,00 Ron/m²

springer term3

Spuma cu Celula Inchisa

De la 40,00 pana la 100,00 Ron/m²

3

Hidroizolatie poliuree

De la 80,00 pana la 160,00 Ron/m²

+
Clienti
+
Proiecte
+
Reparatii
%
calitate Garantata