izolatie spuma poliuretan

Izolație spumă poliuretanică preț – cum diferă costurile și de ce e bine să apelezi la specialiști?

Indiferent dacă te gândești să-ți izolezi mansarda ori acoperișul sau pereții propriei locuințe termic și fonic, ori ai nevoie de izolație profesională pentru hale industriale și agricole, este bine să știi de unde să începi. Izolatie spuma poliuretanica pret.

Acoperișul este locul cu unele dintre cele mai mari pierderi de energie termică, iar acest lucru este valabil atât pentru case, cât și pentru marile hale industriale. De aceea, izolația este absolut necesară pentru a preveni costuri mari la facturile de energie electrică și termică. 

Dar cu atâtea opțiuni în comerț, destinate special bricolajului pentru segmentul rezidențial, de ce avem nevoie de un specialist?

Izolație spumă poliuretanică preț – diferențele dintre bricolaj și o firmă specializată

Pe piață există diferite tipuri de izolatie spuma poliuretanica pret, iar randamentul lor, precum și durata de viață variază în funcțide de producător. Nu este suficient însă doar să faci o cercetare amplă și să alegi un producător potrivit; metoda de aplicare, dar și uneltele cu care este aplicată fac o diferență foarte mare în durata de viață a unei astfe de izolații termice ori fonice.

Spumele poliuretanice care se găsesc în comerț sunt, de regulă, destinate izolării unor porțiuni mici ale unor suprafețe diverse.

În cazul unor lucrări de amploare, cum este izolarea termică a unui acoperiș, orice porțiune care nu este acoperită perfect etanș cu spumă poate avea un impact major în calitatea izolației.

O echipă de profesioniști cu experiență este, poate, mai costisitoare pe moment decât produsele pe care le găsești pe rafturile magazinelor însă, în timp, reducerea costurilor la energia termică pe care o folosești vor amortiza această investiție, făcută să dureze câțiva ani buni. 

Izolație cu spumă poliuretanică preț pentru antifonare. Când și de ce?

Într-un moment în care viața este tot mai agitată în marile orașe, unde cresc valorile de trafic considerabil de la an la an, zgomotul poate deveni o problemă. Una care ne poate deranja. În special dacă locuiești într-o casă aflată în inima unui oraș mare, izolația cu spuma poliuretanica pret pentru antifonare ar putea fi o soluție potrivită pentru tine și cei dragi ție.

Pentru antifonare, de regulă se folosește spuma poliuretanica cu celulă deschisă, creată special pentru a absorbi zgomotul. Este o soluție mult mai accesibilă decât cea cu vată minerală de exemplu și una performantă în acest sens, deoarece spuma reușește să capteze o mare parte a zgomotului.

Datorită unei grosimi reduse (circa 5 cm), spuma poliuretanica pulverizată pentru izolații fonice este ideală pentru:

  • Săli de evenimente, restaurante, baruri și cafenele aflate în zone rezidențiale
  • Hale industriale unde separarea porțiunilor de producție cu ceele de birouri este esențială
  • În apartamente de bloc, unde ne putem delimita de zgomotul de afară, ori de cel produs de vecini
  • În case și vile pentru a izola fonic pereții

În cazul în care zgomotul produs este însoțit de vibrații la nivelul structurii de rezistență, este bine de știut că o izolatie spuma poliuretanica pret nu va atenua aceste efecte.

Apelează cu încredere la Springer Term!

Dacă ești din București și te confrunți cu zgomot puternic, deranjant, ori ai o hală de producție și dorești să o izolezi pentru a proteja birourile, o locuință în care nu îți poți amortiza costurile cu agentul termic pe perioada iernii, îți stăm la dispoziție oricând pentru întrebări sau curiozități legate de întregul proces de izolare termică ori fonică.

Descoperă serviciile noastre: Izolare cu spumă poliuretanicaIzolație FonicăHidroizolații.
Urmărește-ne și fii la curent cu ultimele noutăți pe pagina noastră de Facebook.

De asemenea, vă punem la dispoziție și câteva lucrări din portofoliul nostru, pentru a vă face o idee cu ce putem oferi. Dacă v-am lămurit, nu ezitați să ne contactați!

CALCULATOR COSTURI