SpringerTerm

Izolatie termica cu spuma poliuretanica

springer term3

 Conform studiilor clădirile sunt cele mai mari consumatoare de energie termică însumând 58% din energia anuală produsă sau generată la nivelul țării. Restul de energie termică este distribuit între transport (24%) și industrie (18%). Raportul între procentele de prezentate este îngrijorător, dar valoarea energiei termice achitate pentru încălzirea clădirilor în România este uimitoare. Cheltuim sume imense pentru că nu ne-am gândit să izolăm bine în trecut (blocuri date spre folosință fără izolații, case făcute repede și ieftin, etc.).

Rezistența unui lanț este dată de veriga cea mai slabă din componența sa. Putem adapta astfel „Eficacitatea termică a unei izolații este dată de cea mai mică rezistență termică de nivelul izolației respective.” Degeaba îndesăm vată minerală sau celuloză între căpriorii de la mansardă atât timp cât capriorul rămâne neizolat.

Același raționament trebuie aplicat la orice izolație, rezistența termică trebuie să fie constantă.

Principalele tipuri de izolații termice cu spumă poliuretanică rigidă efectuate cu spuma poliuretanica:

Spuma poliuretanică este de mai multe tipuri în funcție de conținutul de celulă închisă sau deschisă și are randamente diferite în funcție de producător și de calitatea aplicării. Nu se poate generaliza spuma poliuretanică ca și eficacitate, randament, proprietăți, așa cum nu se poate spune despre mașini, în general, că nu sunt bune sau mai puțin bune. Totul depinde de cine produce, ce produce și de cine aplică. Din acest motiv este foarte important să vă informați bine înainte de a face o alegere. Aplicarea de spume poliuretanice cu celulă deschisă sau semideschisă la pret de celulă închisă este ultimul lucru pe care-l doriți în calitate de beneficiar.

Principalele criterii de diferențiere între diferitele tipuri de izolație termică cu spumă poliuretanică sunt:

În cazul  în care aveți întrebări sau nelămuriri despre izolarea cu spumă poliuretanică nu ezitați să ne contactați.

Obtine oferta personalizata

Ne deplasăm la domiciliul clientului fără costuri suplimentare de transport!

Produse

springer term 7

Spuma cu Celula Deschisa

De la 11,00 pana la 15,00 EURO/m²

pret fara tva

springer term3

Spuma cu Celula Inchisa

De la 12,00 pana la 20,00 EURO/m²

pret fara tva

3

Hidroizolatie poliuree

De la 20,00 pana la 40,00 EURO/m²

pret fara tva

+
Clienti
+
Proiecte
+
Reparatii
%
calitate Garantata