Totul despre spuma poliuretanica Bucuresti și cum poți beneficia de rezultate rapid pentru izolații de orice fel

//

Spuma poliuretanica Bucuresti. Izolațiile, fie ele termice, hidroizolații ori fonice sunt necesare în anumite spații și cu atât mai mult în casele noastre, unde izolația termică joacă un rol foarte important în reducerea costurilor lunare și anuale.

Cum alegem, însă, cea mai bună metodă de izolare pentru locuința noastră?

De ce este utilă spuma poliuretanica Bucuresti

 

În cazul izolațiilor termice, spuma poliuretanica Bucuresti este extrem de utilă. Pentru că aceasta este pulverizată, ea poate acoperi suprafețe vaste și colțuri foarte mici și, pentru că nu are nevoie de adezivi speciali, etanșează eficient și spațiile. Spre diferență de alte metode de izolare termică, precum polistirenul expandat sau extrudat, spuma poliuretanica Bucuresti se aplică într-un strat de maximum 15 centimetri, nu ocupă mult loc din spațiu, iar excesul poate fi tăiat după expandare cu un cutter sau un cuțit. 

 

Dacă discutăm despre izolațiile fonice, spre diferență de metodele clasice de izolare fonică cu vată minerală, spuma poliuretanică nu are nevoie de profile metalice speciale pentru acoperire – un lucru esențial atunci când discutăm spre un spațiu precum podul ori subsolul unei case. În plus, un strat subțire de spuma poliuretanică este suficient pentru a estompa nivelul de zgomot, astfel că izolarea fonică în acest mod nu îți va ocupa spațiu. Și în plus, costurile pentru aceasta sunt mult reduse.

Hidroizolația cu spuma poliuteranica Bucuresti

 

Pe lângă rezultatele uimitoare pe care le are spuma poliuretanica Bucuresti in cadrul izolațiilor termice și fonice, hidroizolațiile realizate prin pulverizarea spumei poliuretanice rigide cu celule închise și poliuree asigură hidroizolația ideală.

Pentru a asigura o hidroizolație optimă, e nevoie de o combinație între spuma poliuretanica Bucuresti cu conținut de celulă închisă, aplicată într-un strat de 4-5 centimetri. Aceasta nu rezistă însă expunerii la razele ultraviolete, astfel că este necesară aplicarea unui strat de poliuree care să protejeze spuma.

 

De ce să alegi spuma poliuretanica Bucuresti pentru izolații?

Spuma poliuretanica Bucuresti da un randament excepțional atunci când este aplicată corect, de către un profesionist și poate însemna, în cazul celor izolațiilor termice, facturi diminuate la căldură în fiecare sezon rece.

Între principalele avantaje pe care le are aceasta se numără:

 

  • Costuri mai reduse decât pentru alte metode de izolație fonică
  • Costuri reduse la izolarea termică
  • Amortizarea investiției în cazul izolațiilor termice
  • Randament excelent în cadrul hidroizolațiilor pentru terase verzi ori acoperișuri

 

Spuma poliuretanică diferă în funcție de producător, dar și de conținutul de celulă închisă ori deschisă. Randamentul pe care îl poate da este puternic influențat de modul în care este aplicată sau pulverizată, dar și de echipamentele care sunt folosite la această operațiune. De aceea, este foarte important să apelezi la un specialist pentru această operațiune.

De ce să alegi SpringerTerm?

Suntem o echipă de tineri profesioniști, cu experiență și calificare în aplicarea spumei poliuretanice. Ai specialiști calificați, produse de top din industrie, îți oferim garanția lucrărilor pe care le efectuăm și îți oferim asistență non-stop, în orice zi a săptămânii.

Descoperă serviciile noastre: Izolare cu spumă poliuretanica, Izolație Fonică, Hidroizolații.
Urmărește-ne și fii la curent cu ultimele noutăți pe pagina noastră de Facebook.

spuma poliuretanica Bucuresti
spuma poliuretanica Bucuresti

Leave a Comment

Intra in contact pentru a stabilii prima intalnire.

Client: SPRINGER DEVELOPMENT S.R.L.
Reg. com.: J40/5162/2018
CIF: RO39190610