SpringerTerm

Despre noi

springer term3

Despre noi

Suntem o echipă de oameni tineri si entuziaști cu experientă și calificare în ceea ce facem , și care prin consultanță și produsele care le recomandăm asigurăm clențiilor noștri cele mai bune soluții pentru izolarea construcțiilor.

Oricine dorește să își construiască o casă va fi întodeauna foarte preocupat de caracteristicile termosistemului care îl va utiliza pentru izolarea casei. Și aceasta este o preocupare absolut corectă. Izolarea termică proiectata și realizată corespunzator aduce simultan multiple avantaje.

Ce oferim?

Ne-am luat angajamentul de a nu folosi tipurile de spumă poliuretanică cu celulă deschisă sau semi-deschisă decât după o informare prealabilă a beneficiarului despre avantajele sau dezavantajele folosirii lor și doar la cerința expresă a acestuia.

sprayfoaminsulation-1024x683

Izolație Termica Cu Spumă Poliuretanică

Conform studiilor clădirile sunt cele mai mari consumatoare de energie termică însumând 58% din energia anuală produsă sau generată la nivelul țării.

springer term 4

Izolație Fonică Cu Spumă Poliuretanică

Firma noastra realizeaza izolatie fonica cu spuma, aplicări cu rol fono izolant cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă special creată pentru reducerea zgomotului.

3

Hidroizolatii

Sistemele de hidro izolatie folosite sunt alcătuite în mod obișnuit din aplicări de spumă poliuretanică rigidă cu celulă închisă și poliuree.

obtine o oferta personalizata

Ne deplasăm la domiciliul clientului fără costuri suplimentare de transport!

Proiecte recente

Vă prezentăm câteva din cele mai recente lucrări

Produse

springer term 7

Spuma cu Celula Deschisa

De la 36,00 pana la 50,00 Ron/m²

springer term3

Spuma cu Celula Inchisa

De la 40,00 pana la 100,00 Ron/m²

3

Hidroizolatie poliuree

De la 80,00 pana la 160,00 Ron/m²

+
Clienti
+
Proiecte
+
Reparatii
%
calitate Garantata