izolatie spuma poliuretan

Servicii

SERVICIILE NOASTRE

ECHIPĂ DE PROFESIONIȘTI CALIFICAȚI CU EXPERIENȚĂ

Soluții de izolație cu spumă poliuretanică de înaltă calitate, proiectate pentru a îmbunătăți eficiența termică și confortul în locuințe sau clădiri cu scop comercial.

Suntem aici să te ajutăm să economisești până la 56% costurile cu energia termică și să protejezi mediul înconjurător.

Rulează videoul

CE PUTEM OFERI?

SERVICIILE SPRINGERTERM

Oferim servicii de comercializare cât și de aplicare a spumei poliuretanice cu celulă deschisă, cu celulă închisă și a poliureei pentru hidroizolații. Aceste materiale se pretează pentru termoizolații, fonoizolații și hidroizolații pentru locuințe, spații comerciale, hale de producție sau săli de evenimente. 

Izolații termice - spumă poliuretanică

Izolarea cu spumă poliuretanică este una dintre cele mai eficiente metode de a izola termic un spațiu și de a reduce astfel costurile cu încălzirea, lună de lună. Pretabil pentru toate sectoarele: rezidențial, comercial ori industrial.

Izolații fonice - spumă poliuretanică

Știm cu toții că liniștea propriei locuințe sau birou a devenit o necesitate. Din acest motiv o izolare fonică eficace este benefică dar mai ales necesară. Folosirea spumei poliuretanice este o metodă rapidă și eficientă financiar.

Hidroizolații - poliuree

Izolarea eficientă a unui acoperiș, a unei piscine proaspăt construite ori izolarea fundațiilor clădirilor pentru a preveni infiltrațiile de apă care afectează integritatea construcției – toate acestea pot fi realizate simplu și rapid cu materiale de la HUNTSMAN.

MOTIVE

5 MOTIVE SĂ ALEGI O IZOLAȚIE CU SPUMĂ POLIURETANICĂ

Contribuie la reducerea facturilor la agentul termic
Are un impact direct în confortul din casa ta
Izolator fonic excepțional atât în casă cât și în locuri destinate evenimentelor
Asigură hidroizolația eficientă a unui acoperiș sau a unei terase verzi
Randament excelent în timp dacă este aplicată corect
servicii

Economisești atât bani, cât și timp

AVANTAJE LA COSTURI ȘI TIMP DE EXECUȚIE

În plus, față de costurile avantajoase pentru izolarea fonică ori termică, o izolație cu spumă poliuretanica este mult mai eficientă din punct de vedere financiar și dă un randament foarte bun în timp. Față de metodele convenționale, economisești atât bani, cât și timp, izolarea cu spumă poliuretanică fiind realizată mult mai rapid decât metode care implică folosirea unor profile metalice ori adezivi suplimentari.

Este versatilă și poate fi folosită pe aproape toate suprafețele materialelor de construcție și pătrunde în toate colțurile izolând etanș și eficient.

DIFERENȚIERE

TIPURI DE IZOLAȚII CU SPUMĂ POLIURETANICĂ

MANSARDĂ

După cum susținem întotdeauna, calitatea spumei poliuretanice trebuie să reprezinte o prioritate atunci când iei hotărârea de a îți izola locuința. Mansarda este locul pe unde se pierde foarte ușor căldura locuințelor (de până la 42%). Totodată, trebuie să avem în vedere apariția de condens pe timp de iarna. Condensul apare în momentul în care aerul cald ajunge la tabla rece, trecând de izolație, lucru ce duce la formarea mucegaiului. Recomandăm optarea pentru spumă poliuretanică cu celulă deschisă, deoarece aceasta sigileaza perfect și are între 20-35 cm grosime, în funcție de zonă.

PLANȘEU

Fie el construit din beton sau lemn, izolarea planșeului cu spumă poliuretanică este metoda cheie de păstrare a camerelor de sub acesta călduroase. Planșeul urmează izolat în momentul în care vorbim de poduri tehnice, neîncălzite. Fără realizarea acestei izolații, căldura se va pierde prin planșeu, iar ulterior prin pod, foarte ușor, mai ales în sezonul rece.

De asemenea, când podul ajunge la temperaturi apropiate de 0 grade celsius, poate să apară risc de condens, din cauza diferenței de temperatură. Pentru a avea un confort optim, dar și pentru evitarea neplăcerilor enumerate anterior, se recomandă folosirea izolației cu spumă poliuretanică, chiar dacă locuința dispune și de o mansardă încălzită.

Se pot folosi ambele tipuri de izolatii: cu spumă cu celulă deschisă, aplicând 15 cm grosime, sau închisă, aproximativ 7 cm grosime, după caz.

PEREȚI ȘI SOCLU

Izolarea pereților și soclului reprezintă o componentă importantă în izolarea casei. Deoarece aceasta este prima etapă de protecție împotriva pierderilor de căldură. Având în vedere că acestea pot fi izolate, atât pe interior, cât și pe exterior, izolarea locuinței cu spumă poliuretanică este cea mai eficientă și înțeleaptă alegere.

În acest caz, avem două tipuri distincte, în funcție de materialul pereților:

1. PEREȚI LEMN

În cazul unor pereți din lemn avem grinzi de 10-20 cm în exterior și 10 cm în interior, specifice structurii casei din lemn. De obicei, grinzile acestor structuri de case se închid cu panouri din OSB și izolația vine până la nivelul grinzii. În acest caz, este folosită izolarea cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă, pentru ca grinzile să fie izolate complet.

2. PEREȚI CĂRĂMIDĂ, BCA, BETON

Majoritatea caselor din România au pereți de acest tip, cu structură BCA și polistiren expandat sau extrudat de 10 cm grosime. În ceea ce privește cazul pereților din BCA, recomandăm atașarea plaselor de polistiren peste spumă. Părțile din BCA (cărămidă, beton) fiind izolate cu al doilea tip de spumă cu celulă închisă de 5-7 cm grosime.

IZOLAȚIE HALĂ

Fiind un loc apătos și răcoros, halele sunt adesea văzute drept spații inconfortabile, mai ales din perspectivă profesională. Cu spuma poliuretanică, ai șansa să optimizezi spațiul și să-l transformi într-un loc plăcut, călduros. Cu aceasta tehnică inovatoare, redată de spuma poliuretanică, hala ta are stocurile și resursele umane, angajații, protejate, garantând profesionalism, din toate punctele de vedere la locul de muncă. Durata izolării unei hale variază din cauza suprafețelor pe care acestea le pot avea, dar, cu toate acestea, izolarea cu spumă poliuretanică durează cu 50% mai puțin față de o izolare clasică, astfel activitatea halei nu este deranjată pentru mult timp. Pentru acest tip de aplicare, recomandăm folosirea spumei cu celulă inchisă în strat de 10 cm grosime.

IZOLAȚIE CONTAINER

Ție îți plac provocările? Și nouă! Tocmai de aceea o locuință de tip container, un lucru aparte și foarte inedit, are nevoie de izolație fonică și termică cu spumă poliuretanică. De ce? Totul se rezumă la eficiențe energetice și zgomot, mai pe scurt, grad de confort. Pentru noi, dar cu siguranță și pentru tine, acesta are o importanță majoră, drept pentru care îți prezentăm provocările ce te așteaptă:

• Condensul: Suntem siguri că aspiri la o locuință confortabil de călduroasă, dar în lipsa izolației cu spumă poliuretanică, acesta poate deveni sigur și rapid o cameră frigorifică. Totodată, metalul rece în contact cu aerul cald din interior duce la condens, iar ulterior la mucegai, care pe lângă aspectele negative: olfactive și vizuale, are un impact direct și profund asupra sănătății tale.

• Materialele clasice alternative: Conductor de prestigiu, metalul poate să ajungă chiar la peste 200W/mK. Fără izolație cu spumă poliuretanică, vei observa că zona temperată, se va transforma în una tropicală: umiditate crescută și foarte călduroasă. Spuma poliuretanică își arată din nou eficiența, mai ales prin ondulațiile containerului care are suprafețe limitate de aplicare a izolației, drept pentru care acest material este recomandat în aceste cazuri datorită pătrunderii sale pe orice suprafață. Se câștigă o eficiență maximă în cazurile izolației pe ambele părți a containerului: interior și exterior. Deoarece, pe lângă izolația de excepție, câștigi și o uniformizare a formei containerului prin eliminarea ondulațiilor specifice acestuia.

IZOLAȚIE CU SPUMĂ POLIURETANICĂ

AVANTAJELE FOLOSIRII IZOLAȚIILOR CU SPUMĂ POLIURETANICĂ

Protejează împotriva condensului

Creează o barieră termică ce previne condensul rezultat din diferența de temperatură exterior-interior.

Previne eventualele scurgeri

Oprește eventualele scurgeri ale acoperișului, prin sigilarea sa.

Apărare împotriva mucegaiului

Previne condensul și infiltrațiile deci reglează umiditatea, lucru ce face imposibilă apariția mucegaiului.

Aderență

Este aderentă pe majoritatea suprafețelor de aplicare, lucru ce face spuma poliuretanică să fie una din cele mai versatile metode de izolare.

Izolare fonică

Adesea recomandată pentru izolarea de sunete și zgomot din interiorul sau din exteriorul clădirilor, fiind cea mai bună dintre izolatoarele fonice.

Eficiență termică

Fie că afară este frig sau cald, spuma poliuretanică menține temperatura optimă la interior.

Greutate

Structurile de rezistență nu vor fi încărcate cu spumă, deoarece aceasta este un material foarte ușor.

Instalații fonice cu spumă poliuretanică

Se realizează la cel mai mic preț.

Economie la facturile de utilități și întreținere

Vei reduce vizibil costurile, prin eficiența mult mai mare decât clasicele tipuri de izolație.

Sănătate la muncă și acasă

Acasă sau la birou, ori într-o hală, spuma poliuretanică are grijă să te țină pe tine și familia ta sănătoși, intrucât este un material ecologic si eficient.

SOLICITĂ OFERTA

Intră acum în contact cu noi pentru a putea stabilii prima întalnire.
Tip serviciu (obligatoriu)

FAQ

CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI

Vă prezentăm o serie de întrebări frecvente pe care le-am primit de la clienții noștri.

Alegerea aplicatorului se realizează în funcție de experiența și cunoștințele acestuia, esențiale în egală măsură cu echipamentul de pulverizare și calitatea spumei folosite. Totodată, menționăm că primul factor decizional în achiziționarea materialelor este calitatea și profesionalismul, nu cel mai mic preț.
Spuma poliuretanică se pulverizează pe aproape oricare suprafață. Este important să se aibă în vedere gradul de luciu a suprafeței, deoarece una mult prea netedă sau inertă chimic (polietilena, gelcoat., etc.) poate cauza probleme în ceea ce prevede izolatia cu spuma poliuretanica, precum probleme de aderență. Cele mai multe dintre suprafețe trebuie doar curățate și uscate cu atenție, importanța fiind lipsa prafului sau uleiului de pe suprafață.
În mod normal aceasta nu deteriorează conductele și firele, dar, cu toate acestea, spuma poliuretanica se furnizează de către mai mulți producători, existând diverse metode și procedee de aplicare. Pentru a merge la sigur, trebuie respectate recomandările furnizorului de material și un aplicator profesionist.
Acest aspect depinde mult de ventilarea corespunzătoare, deoarece, în lipsa ei, intrarea în contact direct cu zona de pulverizare a spumei este strict interzisă pentru persoanele din afara șantierului dacă nu sunt echipați corespunzător pentru aproximativ 12 ore. Odată cu expunerea la aerul îmbâcsit de substanțe chimice, fără protecția respiratorie specială, poate cauza probleme respiratorii definitive. Recomandăm semnalizarea, atât în interior, cât și în exterior, a zonelor de pulverizare, prin: „pericol”, „accesul persoanelor străine strict interzis” „nu intrați fără echipament de protecție”.
Ulterior izolării cu spumă poliuretanică, da, aceasta reduce costurile pentru încălzire sau răcire a locuinței. Există cazuri care nu necesită folosirea barierelor împotriva vaporilor la optarea pentru pulverizare a spumei poliuretanică cu celulă închisă.
despre noi

Sunt doar servicii câțiva dintre factorii care pot influența izolația termică ori fonică a unei suprafețe.

De altfel, pentru a fi eficientă din punct de vedere termic și fonic, izolația trebuie să rămână constantă, pe întreaga suprafață. Un bun  servicii exemplu în acest sens este și izolația cu vată minerală ori celuloză care, servicii dacă este aplicată corect este eficientă. Însă, în cazul unei astfel de izolații, la o mansardă, materialele se vor dovedi ineficiente atât timp cât alte părți ale mansardei râmân neizolate.

Sunt doar câțiva dintre factorii care pot servicii influența izolația termică ori fonică a unei suprafețe.

De altfel, pentru a fi eficientă din punct de vedere termic și fonic, izolația servicii trebuie să rămână constantă, servicii pe întreaga suprafață. servicii Un bun exemplu în acest sens este și izolația cu vată minerală ori celuloză care, dacă este aplicată corect este eficientă. Însă, în cazul unei astfel de izolații, la o mansardă, materialele servicii se vor dovedi ineficiente atât timp cât alte părți ale mansardei râmân neizolate.

Sunt doar câțiva dintre factorii care pot influența izolația termică ori servicii fonică a unei suprafețe.

De altfel, pentru a fi eficientă din punct de vedere termic și fonic, izolația trebuie să rămână constantă, pe întreaga suprafață. Un bun exemplu în acest sens este și servicii izolația cu vată minerală ori celuloză care, dacă este aplicată corect este servicii eficientă. Însă, în cazul unei astfel de izolații, la o mansardă, materialele se vor dovedi ineficiente atât timp cât alte părți ale mansardei râmân neizolate.

Sunt doar câțiva servicii dintre factorii care pot influența izolația termică ori fonică a unei suprafețe.

De altfel, pentru a fi eficientă din punct de vedere termic și fonic, izolația servicii trebuie să rămână constantă, pe întreaga suprafață. Un bun exemplu în acest sens este și izolația cu vată minerală ori celuloză care, dacă este aplicată corect este eficientă. Însă, în cazul unei astfel de izolații, la o mansardă, materialele se vor dovedi ineficiente atât timp cât alte părți ale mansardei râmân neizolate.

Sunt doar câțiva dintre factorii care pot influența izolația termică ori fonică a unei suprafețe.

De altfel, pentru a fi eficientă din punct de vedere termic și fonic, izolația trebuie să rămână constantă, pe întreaga suprafață. Un bun exemplu în acest sens este și izolația cu vată minerală ori celuloză care, dacă este aplicată corect este eficientă. Însă, în cazul unei astfel de izolații, la o mansardă, materialele se vor dovedi ineficiente atât timp cât alte părți ale mansardei râmân neizolate.

Sunt doar câțiva dintre factorii care pot influența izolația termică ori fonică a unei suprafețe.

De altfel, pentru a fi eficientă din punct de vedere termic și fonic, izolația trebuie să rămână constantă, pe întreaga suprafață. Un bun exemplu în acest sens este și izolația cu vată minerală ori celuloză care, dacă este aplicată corect este eficientă. Însă, în cazul unei astfel de izolații, la o mansardă, materialele se vor dovedi ineficiente atât timp cât alte părți ale mansardei râmân neizolate.

Sunt doar câțiva dintre factorii care pot influența izolația termică ori fonică a unei suprafețe.

De altfel, pentru a fi eficientă din punct de vedere termic și fonic, izolația trebuie să rămână constantă, pe întreaga suprafață. Un bun exemplu în acest sens este și izolația cu vată minerală ori celuloză care, dacă este aplicată corect este eficientă. Însă, în cazul unei astfel de izolații, la o mansardă, materialele se vor dovedi ineficiente atât timp cât alte părți ale mansardei râmân neizolate.

Sunt doar câțiva dintre factorii care pot influența izolația termică ori fonică a unei suprafețe.

De altfel, pentru a fi eficientă din punct de vedere termic și fonic, izolația trebuie să rămână constantă, pe întreaga suprafață. Un bun exemplu în acest sens este și izolația cu vată minerală ori celuloză care, dacă este aplicată corect este eficientă. Însă, în cazul unei astfel de izolații, la o mansardă, materialele se vor dovedi ineficiente atât timp cât alte părți ale mansardei râmân neizolate.

Sunt doar câțiva dintre factorii care pot influența izolația termică ori fonică a unei suprafețe.

De altfel, pentru a fi eficientă din punct de vedere termic și fonic, izolația trebuie să rămână constantă, pe întreaga suprafață. Un bun exemplu în acest sens este și izolația cu vată minerală ori celuloză care, dacă este aplicată corect este eficientă. Însă, în cazul unei astfel de izolații, la o mansardă, materialele se vor dovedi ineficiente atât timp cât alte părți ale mansardei râmân neizolate.

Sunt doar câțiva dintre factorii care pot influența izolația termică ori fonică a unei suprafețe.

De altfel, pentru a fi eficientă din punct de vedere termic și fonic, izolația trebuie să rămână constantă, pe întreaga suprafață. Un bun exemplu în acest sens este și izolația cu vată minerală ori celuloză care, dacă este aplicată corect este eficientă. Însă, în cazul unei astfel de izolații, la o mansardă, materialele se vor dovedi ineficiente atât timp cât alte părți ale mansardei râmân neizolate.

Sunt doar câțiva dintre factorii care pot influența izolația termică ori fonică a unei suprafețe.

De altfel, pentru a fi eficientă din punct de vedere termic și fonic, izolația trebuie să rămână constantă, pe întreaga suprafață. Un bun exemplu în acest sens este și izolația cu vată minerală ori celuloză care, dacă este aplicată corect este eficientă. Însă, în cazul unei astfel de izolații, la o mansardă, materialele se vor dovedi ineficiente atât timp cât alte părți ale mansardei râmân neizolate.

Sunt doar câțiva dintre factorii care pot influența izolația termică ori fonică a unei suprafețe.

De altfel, pentru a fi eficientă din punct de vedere termic și fonic, izolația trebuie să rămână constantă, pe întreaga suprafață. Un bun exemplu în acest sens este și izolația cu vată minerală ori celuloză care, dacă este aplicată corect este eficientă. Însă, în cazul unei astfel de izolații, la o mansardă, materialele se vor dovedi ineficiente atât timp cât alte părți ale mansardei râmân neizolate.

Sunt doar câțiva dintre factorii care pot influența izolația termică ori fonică a unei suprafețe.

De altfel, pentru a fi eficientă din punct de vedere termic și fonic, izolația trebuie să rămână constantă, pe întreaga suprafață. Un bun exemplu în acest sens este și izolația cu vată minerală ori celuloză care, dacă este aplicată corect este eficientă. Însă, în cazul unei astfel de izolații, la o mansardă, materialele se vor dovedi ineficiente atât timp cât alte părți ale mansardei râmân neizolate.

Sunt doar câțiva dintre factorii care pot influența izolația termică ori fonică a unei suprafețe.

De altfel, pentru a fi eficientă din punct de vedere termic și fonic, izolația trebuie să rămână constantă, pe întreaga suprafață. Un bun exemplu în acest sens este și izolația cu vată minerală ori celuloză care, dacă este aplicată corect este eficientă. Însă, în cazul unei astfel de izolații, la o mansardă, materialele se vor dovedi ineficiente atât timp cât alte părți ale mansardei râmân neizolate.

Sunt doar câțiva dintre factorii care pot influența izolația termică ori fonică a unei suprafețe.

De altfel, pentru a fi eficientă din punct de vedere termic și fonic, izolația trebuie să rămână constantă, pe întreaga suprafață. Un bun exemplu în acest sens este și izolația cu vată minerală ori celuloză care, dacă este aplicată corect este eficientă. Însă, în cazul unei astfel de izolații, la o mansardă, materialele se vor dovedi ineficiente atât timp cât alte părți ale mansardei râmân neizolate.

CALCULATOR COSTURI