SpringerTerm

Hidroizolatii

3

Sistemele de izolație hidro folosite de noi sunt alcătuite în mod obișnuit din aplicări de spumă poliuretanică rigidă cu celulă închisă și poliuree.

Spuma poliuretanică cu un conținut de celulă închisă mai mare de 96% asigură hidroizolație la grosimi mai mari de 4,5cm la aplicări pe suprafețe orizontale, doar prin sprey-ere de sus în jos. Aceasta nu rezistă în timp la razele ultra violete. Expusă la soare devine casantă, începe să se sfărămițeze și se transformă în timp într-o pulbere asemănătoare cu cenușa de la țigară.
Poliureea, o membrană subțire și foarte rezistență, asigură hidroizolație imbatabilă și deservește ca strat de protecție fizică și împotriva razelor U.V. pentru spuma poliuretanică.

Sistemul se aplică doar pe suprafețe uscate, prin pulverizare, la temperaturi de peste 5 grade celsius și cu o viteză a vântului calmă, ușor perceptibilă sau foarte ușoară.

Este foarte important ca aplicarea spumei poliuretanice și a stratului protector de poliuree să se facă în aceiași zi. Spuma poliuretanică se poate acoperi cu un strat fin de praf sau umezii, ceea ce face din aplicarea de poliuree o loterie în privința continuității ca strat și a durabilității în timp.

Acest sistem de 5cm de spumă poliuretanică acoperită de poliuree asigură o termoizolație echivalentă termic și practic cu 14-16cm de polistiren și o dublă hidroizolație. Durata de viață estimată de producător este de peste 30 de ani. Spuma poliuretanică are o durată de viață nelimitată atât timp cât este protejată de acțiuni mecanice intense și soare. Poliureea, o membrană foarte rezistentă și cu un indice  de alungire de peste 200%, are o durată de viață mai mică fiind expusă la trafic, intemperii și caldură excesivă. Când poliureea se deteriorează aceasta se reaplică cu primer peste stratul de spumă poliuretanică.

obtine o oferta personalizata

Ne deplasăm la domiciliul clientului fără costuri suplimentare de transport!

Produse

springer term 7

Spuma cu Celula Deschisa

De la 36,00 pana la 50,00 Ron/m²

springer term3

Spuma cu Celula Inchisa

De la 40,00 pana la 100,00 Ron/m²

3

Hidroizolatie poliuree

De la 80,00 pana la 160,00 Ron/m²

+
Clienti
+
Proiecte
+
Reparatii
%
calitate Garantata