izolatie spuma poliuretan

Politică de confidențialitate

GENERAL

SpringerTerm, cu sediul in B-dul. Iuliu Maniu, Nr. 154-156, Parter, Bl. 36, Sc. 2, Ap. 41, Bucuresti, Sector 6, are ca preocupare principala pastrarea confidentialitatii datelor dumneavoastra personale. Prin intermediul acestui document dorim sa va aducem la cunostiinta faptul ca prin utilizarea site-ului springerterm.ro datele cu caracter personal pe care le veti introduce vor ajunge doar la administratorul platformei, fiind de altfel exclusa divulgarea lor catre terti.

CE TIP DE DATE SE PRELUCREAZA?

In momentul utilizarii site-ului springerterm.ro, datele cu caracter personal pe care le veti oferi pentru Contact, Intrebari, Reclamatii vor fi: NUME, PRENUME, ADRESA DE E-MAIL, NUMAR DE TELEFON, cu posibilitatea cererii unor alte informatii pe care le veti oferi complet constient de prezenta politica de confidentialitate, oferind astfel acordul dumneavoastra pentru prelucrarea lor.

CARE ESTE SCOPUL PENTRU CARE SE PRELUCREAZA DATELE DUMNEAVOASTRA?

Datele cu caracter personal pe care le furnizati in momentul in care folositi site-ul springerterm.ro, vor fi prelucrate pentru:

 • Pentru campanii de marketing efectuate prin mijloace online sau sms, acestea avand ca scop doar comunicarea unor informatii cu privire la profilul site-ului.
 • In acest scop dumneavoastra aveti dreptul de a accepta/refuza aceasta modalitate de prelucrare a datelor, furnizarea lor fiind voluntara.
 • Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii primite de la dumneavoastra.
 • Pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra in cadrul platformei springerterm.ro.
 • Efecutarea unor sondaje ce pot ajuta la o mai buna si eficienta utilizare a site-ului.

Datele pe care le introduceti in formularele din site trebuie sa fie intocmai datele dumneavoastra personale, nu ale unor terti, iar acestea sa fie corecte.

CAT TIMP VI SE VOR PRELUCRA DATELE?

SpringerTerm isi rezerva dreptul ca dupa acordul oferit de dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, acestea sa fie utilizate in scopurile mentionate mai sus in prezentul document, atat timp cat considera a fi necesar. Daca doriti ca datele sa nu va mai fie prelucrate, desi in prealabil v-ati oferit acordul, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@springerterm.ro.

COFIDENTIALITATEA DATELOR

Pentru a putea prelucra datele dumneavoastra in scopurile propuse si nu in alte scopuri imorale sau ilicite, acestea vor fi dezvaluite catre partenerii SpringerTerm, pentru a putea avea o activitate a site-ului extrem de eficienta. Acesti parteneri vor pastra in tocmai confidentialitatea datelor dumneavoastra personale.

Cazurile posibile in care vom dezvalui datele cu caracter personal pe care le furnizati ar putea fi:

 • Servicii de IT pentru administrarea site-ului;
  Servicii de curierat in cazul in care trebuie sa va expediem diverse articole;
 • Efectuarea unor analize de date, testare si observarea unor tipare de activitate;
 • Pentru campanii de marketing, din punct de vedere legal;
 • Atunci cand legea obliga dezvaluirea acestora;

Prin utilizarea site-ului springerterm.ro va oferiti acordul cu aceasta politica de confidentialitate, si nu veti avea dreptul ulterior de a reclama aceste actiuni.

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA?

Conform legislatiei in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, dumneavoastra, in calitate de utilizator, aveti urmatoarele drepturi:

 • Dreptul sa fiti informat si sa primiti toate detaliile cu privire la orice activitatea efectuata de catre SpringerTerm, in conformitate cu cele mentionate mai sus in prezentul document.
 • Dreptul de a avea acces la propriile date personale si de a primi detalii referitoare la prelucrarea, dezvaluirea si stocarea acestora.
  Acestea va sunt prezentate mai sus, iar dumneavoastra sunteti de acord cu cele mentionate in contextul utilizarii platformei springerterm.ro
 • Dreptul de a nu intalni intarzieri cu privire la rectificarea datelor inexacte, nejustificate sau incomplete. Aceste actiuni implica comunicarea destinatarului daca aceasta nu implica eforturi ce depasesc atributiile springerterm.ro.
 • Dreptul sa cereti ca datele pe care in prealabil le-ati furnizat constient catre springerterm.ro, sa fie eliminate din baza de date fara a exista scuze sau motive ascunse ca aceasta sa nu se intample. In cazul in care doriti stergerea datelor cu caracter personal din baza de date, trebuie sa fie anuntat administratorul site-ului la adresa de e-mail: office@springerterm.ro. In momentul in care apare o cerere de acest fel ( stergerea datelor cu caracter personal ), exista posibilitatea ca aceste date sa se anonimizeze, adica sa nu mai aiba caracter personal, iar prelucrarea sa continue pentru scopuri strict statistice.
 • Dreptul sa cereti oprirea prelucrarii datelor daca:– Datele sunt contestate din cauza exactitatii lor; – Prelucrarea acestora este ilegala iar persoana vizata se opune stergerii dar totusi restrictioneaza accesul; – V-ati opus prelucrarii acestora in alt scop decat cel de marketing direct;
 • Dreptul sa va adresati AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL in cazul in care aveti o dovada sau banuiti ca este necesar, deoarece vi s-au incalcat drepturile.

In cazul in care doriti sa ne adresati alte intrebari cu privire la modul in care va sunt administrate si prelucrate datele cu caracter personal de catre SpringerTerm, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: office@springerterm.ro.

Acest document respecta prevederile legale in vigoare ale Statului Roman.

CALCULATOR COSTURI